villavalencia

Gastenboek Villa Valencia

08-09-'12

Beste Mark & Monique,

We hebben een topweek gehad! Genoten van jullie prachtige huis, schitterend uitzicht en heerlijk zwembad. De tips op jullie website waren heel nuttig. Daar hebben we veel uitstapjes van gedaan. We hebben veel gebruik gemaakt van het speelgoed voor in het zwembad. Erg fijn dat dit aanwezig was! We gaan de villa zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Wie weet tot ziens..

Groetjes, familie van Buuren


17-27 september 2011

Hallo Mark & Monique,

Wat afgelopen weken met de Hollandse zomer niet is gelukt, is dankzij jullie fantastische huis, ligging, interieur, veranda, zwembad en nog veel meer, gelukt! Hele week zon, wat wil je nog meer. Na Bilbao, Burgos, Madrid was Valencia met z'n prachtige strand heerlijk. Kortom 't echte vakantiegevoel kan niet meer stuk. We gaan door naar Zuid-Frankrijk voor een weekje Uzes voordat we doorgaan naar huis.

Dank voor jullie gastvrijheid.

Marja, Henny en Ruud


11-6-'11

Hai Mark & Monique,

Hierbij nog even een bericht vanuit een regenachtig Amsterdam: we hebben ontzettend genoten van jullie heerlijke huis! De kinderen geven nog elke dag aan absoluut terug te willen.. Ondanks het 'four seasons in one day' weer, hebben we veel gedaan en gezien. Valencia is een geweldige stad. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Maar in en om het huis was voor de kinderen (maar ook voor ons) wel het meest ultieme vakantievieren: je stapt een huis binnen waar geleefd wordt en geleefd mag worden: boeken, cd-s, spelletjes, televisie, speelgoed voor in het zwembad etc. Heerlijk ook dat je 's ochtends bij de Social Club vers stokbrood kunt halen (volgens onze dochter het lekkerste stokbrood dat ze ooit gegeten heeft). Lekkere authentieke sfeer hangt daar trouwens.

Kortom: een groot succes!

Bedankt, Stefan, Janine, Maxim, Juliette en Felix


22-5-'11

Beste Mark & Monique,

We hebben een heerlijke week gehad in jullie vakantiehuis. Wat een geweldige plek is Villa Valencia, van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht en met een mooie tuin, veranda en zwembad!! We hebben heerlijk gerelaxed en hier een daar een tripje gemaakt. Bedankt dat we het mochten het huren.

Groet, Aletta


23-10-'10

Beste Mark & Monique,

Wat hebben we het weer reuze naar onze zin gehad! Niks anders nodig dan deze villa, lekker weer en het zwembad. Een weekje echt bijgekomen, deze keer met 3 kindjes.

Bedankt dat we jullie huis mochten huren, en zo ontzettend konden genieten van deze prachtige plek!

Heel veel liefs van Marleen, Michiel & Sophie, Else-Marieke, Jeroen, Melijn, Stef & Kasper.


Villa Valencia, 24-31 juli 2010

Beste Mark en Monique,

Valencia was ons doel voor onze eerste vakantieweek deze zomer. We zochten een huis met zwembad in de buurt. Al 'Google-end' kwamen we al heel snel bij jullie Villa Valencia uit. Precies wat we bedoelden dus meteen beslist. En toen hopen dat het ook echt zo mooi zou zijn. En wat jullie op jullie mooie website beloven, klopt ook helemaal!!

Een heerlijk huis met een geweldig fijn zwembad en heerlijk rustig gelegen. En Valencia om de hoek. Ondanks de hoge temperaturen hebben we deze mooie stad uitgebreid bezocht. Alle hoogtepunten gezien en toch ook volop tijd om van het huis en het zwembad te genieten. En wat zalig is de veranda. Een week lang is dat onze 'buiten-huiskamer' geweest. Jammer dat een week zo snel gaat maar we hebben nog 2 weken Roses tegoed. We gaan Villa Valencia beslist bij onze vrienden en familie aanbevelen. En wie weet...komen we zelf ook nog eens terug! Super dat jullie je huis ook aan ons hebben willen verhuren. Wij hebben in één woord: GENOTEN!!

Hartelijk groet, Jaap-Mams-Pien-Rogier-Nicoline Meijs uit 's Hertogenbosch


Valencia, 10-07-2010 t/m 24-07-2010

Lieve Mark en Monique,

Wij hebben hier twee fantastische weken gehad. Het was een gezellig samenzijn voor ons 25-jarig huwelijksfeest met de kinderen en de aanhang. De kinderen betaalden de boodschappen op voorwaarde dat vaders zou koken en dat heeft hij, met veel toewijding en zweet, gedaan.
Jullie hebben een schitterend huis en het zwembad is voor verschillende doeleinden gebruikt zoals: waterpolo, bootraces, tijdrace met bootjes om bakens (erg spannend), luchtbed met twee boten in de 'haven' loodsen en ook nog zwemmen en afkoelen. Tjebbe heeft elke ochtend op de fiets ovenvers stokbrood gehaald. Waarschijnlijk hebben wij zijn voorraad geplunderd want de laatste dagen had hij geen brood meer.

Valencia is een mooie stad met veel historische gebouwen maar ook moderne architectuur. We hebben ook stierenrennen meegemaakt in Cheste, een leuke ervaring zonder dierenleed. De spanjaarden zijn heel vriendelijk. Ook al geef je aan dat je het niet begrijpt, ratelen ze lekker door. Wij hebben hier heerlijk kunnen ontstressen. Het heeft ons goed gedaan!

Bedankt!

Marco en Marga, Lisanne en Tjebbe, Matthijs en Anouk en in ons B(h)art


Valencia, 13 tot 19 mei 2010

Mark en Monique,

Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad in jullie Villa Valencia! Valencia vonden wij een heerlijke stad. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en wij komen graag nog een keer terug.

Groeten van Helma, Alain, Daniëlle en Kevin uit Den Haag


24 tot 31 oktober 2009

Mark en Monique,

Jullie hebben hier echt een TOP-huis met alles erop en eraan. Zoals Mark eerder zei: 't is een dure hobby'. Dat kunnen we ons voorstellen maar wel ééntje om trots op te zijn! Een warm stulpje wat/waar gastvrijheid uitademt. Hoop hier ooit nog eens te komen en/of meer bekenden naar toe te sturen. Dank dat jullie je huis met ons wilden delen.

Jon Sandra en familie


7 tot 16 september 2009

Beste Mark en Monique,

Na altijd rondreizen te hebben gemaakt, wilden we graag een 'rust'vakantie. Dat is heel goed gelukt. Wat hebben wij genoten van alles om ons heen. Het was één en al rust. We hebben heerlijk omze trouwdag gevierd 10 september, 36 jaartjes al weer saampjes. Vanaf zondag helaas slecht weer gehad; onweer en hagel zo groot als pingpongballen. Nu gaan we nog een paar dagen naar een hotel in Valencia en gaan daar nog alles bekijken. We willen jullie heel erg bedanken voor de gastvrijheid. Het was beregezellig.

Heel veel groetjes van Peter en Trudy van Baaren


Villa Valencia, 14 augustus 2009

Beste Mark en Monique,

Na een rit van 1850 km. stonden we dan oog in oog met jullie Villa Valencia. We waren door het Nederlandse nieuws toch wel een beetje bang gemaakt, zou er wel écht een huis staan? Het was de rit meer dan waard! Als een stel kleine kinderen eerst door het huis. Kamer voor kamer verkend, toen de mooie buitenkant, de tuinen en het zwembad. De 'wow's' waren niet van de lucht! Na 2 weken kunnen we vertellen dat het verblijf hier, ondanks de stroomstoring van een dag en de pech dat precies toen wij hier verbleven het toilet en de boiler kapot gingen (overigens keurig opgelost na een belletje met jullie én de hulp van André en Manolo, echt GEWELDIG is geweest! Werkelijk van alle gemakken voorzien, enkele trefwoorden:
* de heerlijke bedden
* spelletjes voor de kinderen
* 1-2-3 lijm
* naald en draad
* de geweldige stapel boeken
* de extra lampen
* de sateliet TV (ATWT om 5 uur!)
* en niet te vergeten de opblaasdingen van het zwembad!

Fam. Foubert/Pennings


3 tot 10 september 2008

We hebben van begin tot eind genoten! Een hele week buiten geleefd, in de zon of in de schaduw. Elke dag gezwommen, wat een lekker zwembad...En wat een fantastisch huis! Van het uitzicht vanaf de veranda krijg je nooit genoeg. In het huis rondom was alles aanwezig, overal is aan gedacht, heerlijk om hier te zijn.. Valencia vonden we een prachtige stad; een keer met het treintje en een keer met de auto, het kan allebei. Het oude centrum heeft erg mooie gebouwen en de Ciudad de las Artes y Sciencias (of zoiets) was zéér de moeite waard. Voor wie een (kleine) wandeling wil maken (ongeveer 1 uur). Ga naar de 'uitgang' van Monte Horquera waar de 'oprijlaan' begint, is rechts direct voor bij de huizen een weggetje onhoog (Rodanes). Die weg loopt helemaal om Monte Horquera heen, deels langs de muur en deels door de natuur. Je komt uit bij Calle 4 en loopt door de wijk terug naar Villa Valencia. Je kunt hetzelfde weggetje ook met de auto nemen; parkeren waar de weg zich splitst. Dan linksaf de berg op wandelentot op de top. Dappere mountainbikers hijgen je voorbij...Het uitzicht boven is echt de moeite waard. Zelfde weg terug of je kunt evt. de lange afstandsroute (geel-wit markering) oppikken. Maar ach, ook vanaf ons eigen terras hebben we een fenomenaal uitzicht hier in V.V. Het was geweldig!

Jaap en Tineke


augustus 2008

van Lotus

Het is hier egt te leuk! Ik zweer, het is hier egt geweldig en dat zwembad moet egt blijven! te COOL! Het was niet lang maar krachtig, dat was het wel....doei

Voor Marc en Monique :-)


augustus/september 2007

Het was hier boven verwachting mooi! Natuurlijk hadden we de plaatjes op internet goed bekeken, maar dat het zo mooi was....Vooral het uitzicht vanaf de veranda en kijkend naar de mooie zonsondergang met een goed glas wijn....hemels :-). We hebben ons hier thuis gevoeld en een heerlijke 2 weken gehad. Genoten van de zon en het Spaanse leven en eten (ali-aoli, heel veel...)! Mark en Monique, heel hartelijk bedankt voor het 'lenen' van jullie prachtige en gastvrije huis in Valencia.

Hartelijke groet, Heleen, Jetta, Hannah, Ruben en Nienke


juli 2007

Wat heerlijk om hier weer 'thuis' te komen. De kinderen voelden zich ook meteen weer happy met Pinkeltje en het heerlijke zwembad. Thomas en Lisa hebben deze vakantie beter leren zwemmen dan tijdens een jaar lang zwemles. Veel gezien en ondernomen dit keer. Valencia met z'n strand in opkomst, het park in de Turia met als hoogtepunt voor de kids 'Gulliver' de reus (wel pas na 18.00 uur bezoeken, anders is het te warm), de overdekte markt, de oude binnenstad. Deze stad is nu nog heel Spaans, heerlijk. De dorpjes in de omgeving hebben ook elk hun charme. De markt in Cheste op vrijdagochtend is gezellig. Ons uitstapje naar de bergen is zeer de moeite waard als je het niet erg vindt 2 uur te rijden. We maakten een tussenstop in Sagunto. De stad die Hannibal met z'n olifanten bezette. Er is ook een mooi strand. Dan door naar een andere historische stad Teruel. Daar ligt ook Dinopolis; een museum/pretpark dat volledig in het teken staat van de opgravingen van dino's. Leuk voor het hele gezin. Hoogtepunt van ons uitje was ons verblijf in het dorpje in de bergen: Albarracin. Een dorp dat geheel gerestaureerd is en weer in de oude Middeleeuwsestijl is teruggebracht. Zo mooi, dat is niet te beschrijven, dat moet je zien. Logeren kun je in het hotel van de Fundacion of Hotel Casa de Santiago. Kunstliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. De architect die het dorp heeft gerenoveerd, is ook de directeur van de Fundacion die prestieuze projecten opzet op cultureel gebied voor jonge en veelbelovende kunstenaars. Nu nog een paar dagen genieten en dan weer naar Nederland. Dat zal wel weer even wennen zijn.

P.S. ook dit jaar weer heerlijk gelunched bij Miquel y Angel in de Social Club.

Pascale-Reneé, Coen, Thomas, Lisa


1 januari 2007

Hi Lieverds, een Nieuwjaar gestart in jullie huis. Heerlijke tijd gehad met zowaar ook heel mooi weer! Temperaturen tot 30 graden. Wat wil je nog meer, een superstart van een nieuw jaar met z'n drietjes (laatste keer dat we hier waren, was Jip nog net niet geboren). Laatste gedeelte van de vakantie samen met Arnaud, Froukje, Thomas en Fleur van 't huis genoten. Kids hebben nog zelfs gezwommen. We zijn weer helemaal bijgekomen en hebben vooral gerelaxed en lekker gegeten, dat hoort nou eenmaal bij Villa Valencia! We wensen jullie een fantastisch 2007, dat het maar een warm en liefdevol jaar mag worden.

Dikke knuffel, Jen, Ro en Jip!


Vrijdag 22 september 2006

Beste Mark en Monique,

We hebben genoten van de twee weekjes hier. Het huis van alle gemakken voorzien, het weer werkte goed mee en was het een enkele keer niet zo, dan was een dagje Valencia een prima alternatieve daginvulling. We zijn verliefd geworden op het prachtige uitzicht wat de ligging van dit huis mogelijk maakt. Dank voor de gastvrijheid. Hartelijke groet,

Martine, Joost, Peter en Susanne (Mees, Joppe & Gijs)


29 juli t/m 12 augustus 2006

Beste Mark en Monique,

Alweer voor de 3e keer hier geweest. Nu voor 2 weken en het was weer te kort...Enorm genoten, fantastisch weer, heerlijk gegeten en gedronken. Het is ook een beetje ons 2e huis. Wederom bedankt en wie weet tot een volgende keer. Niets dan lof! Veel groeten van de Kooijtjes.

Elles, Ramon, Els en Jacco.


juli 2006

Beste Monique en Mark,

Nooit eerder een vakantiehuis gevonden met zoveel gastvrijheid. Alles is er al, voor iedereen, van groot tot klein. We hebben genoten van het zwembad, heerlijk ontbeten op het voorterras, gegeten en gelounched op de veranda. De kinderen hebben alle boekjes gelezen en alle spelletjes gedaan. Fantastich wat jullie met dit huis hebben gedaan. Prachtige omgeving. We komen graag een keer terug.

Pascale-Reneé, Coen, Thomas, Lisa

P.S.1 Nath, bedankt voor de tip en veel plezier over een paar weken
P.S.2 De Social Club is een echte aanrader! Lunch op z'n Spaans om 14.00 uur. Met liefde klaar gemaakt.


13 mei 2006

Geweldig verlijf gehad. Een fijn en gezellig huis.

Groeten, Christine, Sjoerd, Renske, Sofie en Douwe


15 t/m 22 oktober 2005

V - Vliegen (2, 2 1/2 uur)
I - in 5 min. helemaal gesetteld, zwempak aan, GTST aan, veranda CD aan, uitzicht aan!
L - lachen met Carlos, record zwemmen (baantjes)
L - laat naar bed, laat weer op
A - aardig bruin geworden

V - veel vis en plakkerige rijst maakt nog geen goede Paella
A - aan tapas geen gebrek
L - lekker lui, laveloos lezend, liggen, lezen, lopen, luieren
E - echt lekker weer, echt een leuk huis, echt een heerlijk zwembad
N - nog geen genoeg van
C - Carlos en de zwembadstofzuiger hielden de buitenboel op orde
I - in ieder geval geweldig genoten
A - aanwezigen: Marleen v.d. Heiden, Michiel Louwerse, Gijs Faeseler, Bart Goedhart, Pieter v. Heiden, Jeroen Louwerse, Else-Marieke v.d Heiden.


2 tot 14 juli 2005

Trotse bezitters van Villa Valencia,

Al direct bij aankomst kregen wij het 'Villa Felderhof'-gevoel. Wat een leuk huis en van alle gemakken voorzien! En wat een uitzicht en een heerlijk zwembad! Bij mooi weer heb je niet meer nodig. Wij hebben gelukkig overwegend mooi weer gehad maar helaas ook een paar bewolkte dagen en zelfs regen en onweer. Wij zijn blij dat wij van jullie villa mochten genieten en hopen zeker nog eens een keer terug te mogen komen. Heel erg bedankt voor alles!

Eric, Ellen, Vera, Clandy en de kindertjes


augustus 2004

Beste Mark en Monique,

Het was een geweldige week in jullie Villa! Alles is top geweest, dus wij zijn dik tevreden. Jullie mogen supertrots zijn op zo'n bezit. Veel groet!

Jacomien, Elles, Ramon, Els en Jacco