villavalencia

Woongedeelte

Woonkamer
Voor diegenen die op de hoogte willen blijven van het nieuws in Nederland, is er een tv met satelliet TV aanwezig in de woonkamer. Hier staat de DVD-speler, een aantal spelletjes en een radio/cd-speler. Ben je in het bezit van een smartphone of heb je een tablet of laptop mee, dan kun je gebruikmaken van de gratis WiFi. Rond de eettafel staan zes stoelen en relaxen doe je in de grote fauteuils.

Keuken
In de vernieuwde keuken (voorjaar 2011) vind je alles wat je nodig hebt, inclusief vaatwasser en oven. Daarnaast is de keuken uitgerust met ruim servies en keukenlinnen. Mocht je willen barbecueën, maak dan gebruik van de gasbarbecue die werkt op de dezelfde gasflessen als waar je op kookt. Open vuur is verboden, omdat Villa Valencia in beschermd natuurgebied ligt. De gasbarbecue is een mooi alternatief én veilig.

Sanitair
De badkamer is in 2013 geheel generoveerd! Modern en fris design met een ruime inloopdouche, een grote wastafel met twee wasbakken en uiteraard een toilet. Een extra toilet vind je beneden in het souterrain. Dat is handig voor wanneer je bij het zwembad bent.

gezellige en kleurige woonkamer

eettafel met 6 stoelen

ruime moderne keuken

knusse badkamer